اسید بنزوئیک: ساختار ، خصوصیات ، تولید ، موارد استفاده - علوم پایه - 2022

از بنزوئیک اسید و نمک های آن به عنوان نگهدارنده مواد غذایی به طور گسترده ای در صنایع غذایی استفاده می شود. اسید بنزوئیک گاهی به صورت مستقیم و گاهی به صورت ترکیبی کاربرد های مختلفی در صنایع مختلف ازجمله صنایع شیمیایی ، صنایع غذایی و صنایع دارویی ، صنایع عطرسازی ، تولید فنل و سموم دفع آفت ها دارد . همچنین به عنوان ماده واسطه در تولید استات وینیل که ترکیب مهمی در تولید چسب و رنگ میباشد، کاربرد دارد. این ماده همچنین در مواد آتشبازی به عنوان سوخت ترقههای موشکی بهکار میرود زیرا بهسرعت میسوزد و صدای سوت تولید میکند. همچنین می تواند به صورت پودر خشک یا بلورهای سفید یا زرد ظاهر شود. جواب: اگر تمام شرایط آزمایش را به طور دقیق رعایت کرده باشیم بلورهای بنزوئیک اسید باید به شکل استاندارد خود یعنی سوزنی شکل ظاهر شوند. 4 ـ هیدروکسی بنزوئیک اسید جهت استخراج پارابن که یک ماده نگهدارنده متداول در صنعت لوازم آرایشی بهداشتی است مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال همواره بهتر است که بر یک رژیم غذایی متعادل جهت دریافت مقدار مورد نیاز از اسیدهای فنولیک تکیه کنید.

Th is has  been c reated ​by G SA Con᠎tent  G​enerator DE​MO​!


در حال حاضر، اسیدهای فنولیک به جهت جایگزین شدن آنتی اکسیدانهای مصنوعی مانند BHT (بوتیلیتد هیدروکسی تولوئن) و BHA (بوتیلیتد هیدروکسی آنیزول) در مواد غذایی مورد مطالعه قرار دارند. رزین معطر بوی مانند وانیل است و گاهی اوقات به عنوان بنزوئین بنفش شناخته میشود، این محصول برای اولینبار از 1860 از ترکیبات مشتقشده از زغالسنگ استفاده میشد، و به صورت تجاری به وسیله واکنش شیمیایی تولوئن (یک هیدروکربن به دست آمده از نفت) با اکسیژن در دمای حدود 200 درجه سانتیگراد (حدود 400 درجه فارنهایت) در حضور کاتالیزورهای کبالت و منگنز تولید میشود. در این فرآیند معمولا حدود ۶۵ درصد اسید بنزوئیک تولید میشود. این شرکت دانش بنیان (درجه یک) با ثبت اختراع جدید ترین روش تولید اسید بنزوئیک و مشتقات آن از پسماندهای پتروشیمی موسوم به کیک کاتالیستی و اسلاری مطابق با اخرین استاندار های جهانی پا به عرصه تولید نهاده و براساس آنچه در افق 1404 جمهوری اسلامی پیش بینی شده است ، پرداختن به تولید آن هم تولید دانش بنیان و ایجاد اشتغال پایدار از اهداف این شرکت است.

 Info was creat ed with the assist of G SA C on tent G ener ator᠎ Dem around sion!


مشاهده می شود که دارای دو حلقه معطر است که توسط دو کربن اکسیژن از هم جدا شده اند. ما میدانیم که عوامل دیگری هم نقش دارند اما این حداقل چیزی است که کودک میتواند از آن اجتناب کند». مصرف دوز بالا (تا ۴۸ گرم روزانه) میتواند باعث کاهش تعداد گلبولهای سفید خون در ۳۰% بیماران شود. این شرکت میتواند کلیه گرید های اسید بنزویک ، سدیم بنزوات و ترفتالیک اسید را مطابق با اخرین استاندارد های جهانی و با بالا ترین خلوص با هر مقدار و تناژ را برای خریداران محترم تولید و در سریع ترین زمان تحویل قیمت بنزوئیک اسید دهد. بنزیل الکل در اکسیداسیون با واسطه پرمنگنات پتاسیم ، در یک محیط آبی ، اسید بنزوئیک تولید می کند. بنزوئیک اسید از رشد قالب ، مخمر و برخی از باکتری ها جلوگیری می کند. بسته به سطح ناخالصی ها ، می تواند در دمای پایین یا بالاتر باشد. آنیون CN- با حمله به کربن گروه کربونیل بنزآلدئید مانند هسته ای عمل می کند. تا حدی که به گروه کربونیل یک مولکول دیگر بنزالدهید حمله می کند. این ماده به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند و با تداخل در رشد و تکثیر میکروارگانیسم ها به ماندگاری آن کمک می کند. ᠎This w᠎as cre᠎ated ᠎with the  assistance ᠎of GSA᠎ Content G᠎ener​ator D emov er᠎sion!


این ماده پیش ماده ای برای بنزیل است که به عنوان یک آغازگر نور عمل می کند. این ماده در بسیاری از گیاهان به طور طبیعی به وجود می آید و به عنوان یک واسطه در بیوسنتز بسیاری از سوخت و ساز های ثانویه موجودات زنده های عمل می کند. آنها اساساً به عنوان مولکولهای پیام رسان در کنش و واکنش میان گیاهان و میکروبها عمل میکنند. فاکتورهای نُود مولکولهای پیام رسان بوده که پیش از تشکیل نودولها (ریش گرهک) بر روی ریشهی گیاهان بنشنی ترشح میشوند. از سوی دیگر، برخی از مشتقات اسید سینامیک متداول شامل اسید کافئیک، اسید سیچوریک (cichoric acid)، اسید کوماریک، اسید کلروژنیک، کومارین، و فرولیک اسید میشوند. این اولین بار در سال 1828 توسط جولیوس فون لیبیگ و فردریش ووهلر گزارش شد ، در طی تحقیقات آنها در مورد روغن بادام تلخ ، که شامل بنزالدهید و اسید هیدروسیانیک بود. اسید فنولیک را میتوان به مقدار فراوان در میوه و سبزیجات به خصوص در پوست و دانهی آنها یافت. اسید گالیک نوعی اسید هیدروکسی بنزوئیک بوده که به جهت کنترل تظاهر مواد شیمیایی مانند هیستامینها و سیتوکینهایی که مسبب تولید پاسخ التهابی و یا آلرژیک میشوند، شناخته شده است. جدای از این، ترکیبات فنولی گاهی اوقات توسط گیاهان جهت دفاع از خود در برابر میکروارگانیسمهای مضری که میتوانند بیماری زا باشند، تولید میشوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *